Αναβαθμίστε ψηφιακά το κατάστημά σας με το GO Retail on Cloud και με
επιδότηση 90%!

Πληροφορίες προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ»

Σκοπός του Προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» είναι η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα στοχεύει στον εκσυγχρονισμό των λειτουργιών των επιχειρήσεων, στην αναβάθμιση της επικοινωνίας τους, στην ψηφιοποίηση των συναλλαγών τους και στην αύξηση της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης στις ψηφιακές συναλλαγές. Για τον σκοπό αυτό, το Πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» παρέχει vouchers για την απόκτηση, μέσω αγοράς ή μίσθωσης, νέων ψηφιακών εργαλείων. Το ύψος της επιδότησης των ΜΜΕ είναι ανάλογο με τον αριθμό των εργαζομένων τους.

GO RETAIL ON CLOUD και επιδότηση για Προγράμματα Ι & ΙΙΙ

Αντικαταστήστε τώρα την παλιά σας ταμειακή μηχανή, αφού τα προγράμματα Vouchers καλύπτουν στο 90% το κόστος απόκτησης του GO Retail on Cloud. Πρόκειται για μια σημαντική ευκαιρία για την αναβάθμιση της λειτουργίας του καταστήματός σας, απαλλάσσοντάς σας μια για πάντα από z, φορολογικούς μηχανισμούς και την ανάγκη τακτικής συντήρησης της ταμειακής μηχανής σας.

Εκμεταλλευτείτε άμεσα το πρόγραμμα επιδοτήσεων, καταργήστε την παραδοσιακή ταμειακή μηχανή και τα έξοδα που συνδέονται με αυτή και ξεκινήστε τη χρήση του GO Retail on Cloud μέσα σε λίγη ώρα χωρίς ανάγκη ειδικής εκπαίδευσης.

Αποκτήστε τη λύση GO Retail on Cloud με πλήρη εξοπλισμό και τρία χρόνια ενεργή συνδρομή (συνολικής αξίας 1.020€), με επιδότηση 90%!

N

Απαλλαγείτε από χρονοβόρες διαδικασίες αφού του GO Retail on Cloud του Πιστοποιημένου Παρόχου SoftOne εγγυάται την αυτόματη σήμανση και αποστολή των αποδείξεων και τιμολογίων στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ.

N

Αξιοποιήστε την πληθώρα πρόσθετων χαρακτηριστικών που διαθέτει, όπως η οργάνωση και διαχείριση προϊόντων καταστήματος και αποθήκης, η λειτουργία πολλαπλών ταμείων και χρηστών.

Περάστε τώρα στην Ψηφιακή Εποχή πιο εύκολα από ποτέ και με επιδότηση 90%

Εκμεταλλευτείτε τις παροχές των προγραμμάτων voucher του Ελλάδα 2.0. Επιλέξτε την λύση GO Retail on Cloud του Ομίλου SOFTONE και κάντε ένα βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό του καταστήματός σας.

Παρακαλούμε, συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας. Σύντομα, ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας με σκοπό να σας ενημερώσει σχετικά με το αίτημά σας.

    *Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική

    Μάθετε περισσότερα για τα Προγράμματα