GO Retail on Cloud

Μοναδικές λύσεις, πλούσια λειτουργικότητα

Το GO Retail on Cloud διαθέτει πληθώρα δυνατοτήτων που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό χρήστη.
Οι πιο σημαντικές από αυτές περιλαμβάνουν τα εξής:

Εύκολη & γρήγορη χρήση, χαμηλό κόστος

Ταμείο και συναλλαγές

Ηλεκτρονική τιμολόγηση και myDATA

Εύκολη & γρήγορη χρήση, χαμηλό κόστος

E

Γρήγορη λειτουργία

Όλες οι λειτουργίες του GO Retail on Cloud συστήματος γίνονται ταχύτατα και απρόσκοπτα με στόχο τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης.

E

Εύκολη χρήση

Το ταμειακό σύστημα έχει σχεδιασθεί ώστε να απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες ανεξάρτητα από τις σχετικές τους γνώσεις. Για τη λειτουργία του GO Retail on Cloud δεν απαιτείται φορολογικός μηχανισμός.

E

Χαμηλό κόστος

Η υποδομή cloud εξασφαλίζει τη λειτουργία του ταμειακού συστήματος χωρίς την ανάγκη συσκευής σήμανσης ενώ μέσα από το ίδιο πρόγραμμα μπορεί να γίνει και η έκδοση τιμολογίων.

E

Απόλυτη ασφάλεια

Ως μια συνδεδεμένη λύση cloud, τα δεδομένα της επιχείρησής σας είναι προστατευμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

E

Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας

Καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται, μπορείτε να παραμετροποιήσετε τις λειτουργίες του GO Retail on Cloud, προσθέτοντας νέους χρήστες, και θέσεις ταμείων αλλά και κάνοντας τη διαχείριση ρόλων και δικαιωμάτων ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν.

E

Ταχύτατη εγκατάσταση

Η εγκατάσταση του GO Retail on Cloud ολοκληρώνεται με λίγα μόλις βήματα, ώστε να ξεκινήσετε από την πρώτη στιγμή τη χρήση της υπηρεσίας. Η έκδοση αποδείξεων γίνεται από το πρώτο κιόλας λεπτό με τις προεγκατεστημένες ρυθμίσεις, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για γρήγορη δημιουργία πελάτη και προϊόντος από την οθόνη ταμείου.

E

Άνετη πλοήγηση

Το απλό μενού και η ευκολία περιήγησης και χρήσης της εφαρμογής βελτιστοποιούν το επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών και τη συνολική πελατειακή εμπειρία.

E

Κεντρική βάση προϊόντων SoftOne

Η SoftOne διαθέτει κεντρική βάση προϊόντων με περισσότερους από 10.000 κωδικούς (barcodes) για τα καταστήματα της μικρής λιανικής, στην οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση οι χρήστες του GO Retail on Cloud, προκειμένου να δημιουργήσουν εύκολα και γρήγορα τη συλλογή των ειδών τους. Ο χρήστης σκανάρει έναν κωδικό στο ταμείο και αντλεί από την κεντρική βάση όλες τις πληροφορίες του είδους, δημιουργώντας αυτόματα καρτέλα στο κατάστημά του και αποφεύγοντας την χρονοβόρα καταχώρηση των λεπτομερειών.

Ταμείο και συναλλαγές

E

Offline λειτουργία ταμείου

Απρόσκοπτη λειτουργία του ταμείου ακόμη και σε περιπτώσεις προβλημάτων με τη σύνδεση στο διαδίκτυο.

E

Barcode scanner

Εξυπηρετήστε με ταχύτητα τους πελάτες σας, αξιοποιώντας τη δυνατότητα προσθήκης προϊόντων μέσω barcode scanner και εξατομικευμένων συντομεύσεων γρήγορης πώλησης.

E

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής

Εισάγετε περισσότερους από έναν τρόπους πληρωμής για τις καθημερινές συναλλαγές με πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες.

E

Αναμονή συναλλαγών

Το GO Retail on Cloud δίνει τη δυνατότητα προσωρινής παύσης μιας συναλλαγής και συνέχισής της σε δεύτερο χρόνο. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ταχύτητα και ευκολία στην εξυπηρέτηση των πελατών ειδικά σε καταστήματα μεγάλης πελατειακής κίνησης.

E

Αναφορές βαρδιών

Παρακολουθείστε εύκολα και από παντού τη λειτουργία του καταστήματος σε πραγματικό χρόνο ανά βάρδια με συγκεντρωτικά στοιχεία αλλά και αναλυτικά τις κινήσεις.

E

Ενημέρωση ΦΠΑ

Πληροφορηθείτε με μια ματιά για όλα τα στοιχεία της επιχείρησης που αφορούν το ΦΠΑ.

Σύνδεση με τερματικά πληρωμών EFT/POS

Συνδεθείτε άμεσα με επιλεγμένα τερματικά πληρωμών (EFT/POS). Εξασφαλίστε την εναρμόνιση με τις οδηγίες της ΑΑΔΕ για σύνδεση της συναλλαγής του ταμείου με την πληρωμή στο τερματικό των πληρωμών. Πραγματοποιήστε ταχύτερη εξυπηρέτηση πληρωμών και μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς το ποσό της συναλλαγής μεταφέρεται αυτόματα στο τερματικό των πληρωμών και μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή με κάρτα με λιγότερες κινήσεις.

EveryPay
Άμεση και εύκολη διασύνδεση με το Soft POS τερματικό πληρωμών της Everypay

Σύνδεση με Skroutz marketplace

Συνδεθείτε εύκολα και απλά με το Skroutz marketplace, χωρίς την ανάγκη e-shop, για την καλύτερη διαχείριση όλων των παραγγελιών σας από ένα μόνο σημείο. Μέσα από το GO Retail on Cloud, επιλέγετε τους διαθέσιμους κωδικούς για το Skroutz marketplace προσθέτοντάς τους εύκολα από την Κεντρική βάση και παρακολουθείτε τις εισερχόμενες από το Skroutz παραγγελίες με δυνατότητα άμεσης αποδοχής ή απόρριψης αποστέλλοντας αυτόματα τα τελικά παραστατικά στο MyDΑΤΑ. Χωρίς λάθη και με καλύτερη εξυπηρέτηση για τους πελάτες σας.

Μενού

Διαχείριση Παραγγελιών

Προβολή Παραγγελίας POS

Ηλεκτρονική τιμολόγηση και myDATA

E

Ενημέρωση ηλεκτρονικών βιβλίων

Το GO Retail on Cloud αναλαμβάνει την ενημέρωση των ηλεκτρονικών βιβλίων της επιχείρησης στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ.

E

Έκδοση παραστατικών

Το GO Retail on Cloud λειτουργεί με ηλεκτρονική σήμανση (SoftOne EINVOICING) ώστε τα στοιχεία των παραστατικών να αποστέλλονται απευθείας στην πλατφόρμα myDATA.