Συχνές ερωτήσεις

Όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το GO Retail on Cloud

Τι είναι το GO Retail on Cloud;

το GO Retail on Cloud είναι η νέα ολοκληρωμένη λύση της SoftOne για το ταμείο της μικρής λιανικής. Τώρα μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αποκτήσετε ένα απλό στη χρήση εργαλείο για την έκδοση αποδείξεων και τιμολογίων, αλλά και για τη διαχείριση του καταστήματός σας.

Σε ποιους απευθύνεται το GO Retail on Cloud;

Το GO Retail on Cloud είναι η ιδανική λύση για καταστήματα που θέλουν να αποκτήσουν μια μοντέρνα και αποτελεσματική εφαρμογή για τη λειτουργία του ταμείου. Συγκεκριμένα, αφορά όλες τις πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (περίπτερα, μίνι μάρκετ, παντοπωλεία, ψιλικά κ.α.) που επιθυμούν ένα σύγχρονο πρόγραμμα ταμείου και διαχείρισης καταστήματος, με χαμηλό κόστος, που ακολουθεί όλες τις νέες διατάξεις της ΑΑΔΕ για τη διασύνδεση με το myDATA.

Ποιο είναι το κόστος της λύσης;

Το GO Retail on Cloud προσφέρεται ως ολοκληρωμένη λύση με πιστοποιημένο εξοπλισμό που παρέχεται από τους συνεργάτες της SoftOne (βλπ Ενότητα Εξοπλισμός) οι οποίοι θα διαθέσουν και θα συνθέσουν διαφορετικά σετ εξοπλισμού ανάλογα με τις λειτουργικές ανάγκες αλλά και τον οικονομικό προϋπολογισμό του πελάτη.

Τι γνώσεις χρειάζονται για να λειτουργήσω το GO Retail on Cloud;

Η λύση της SoftOne έχει σχεδιασθεί λαμβάνοντας υπόψιν τόσο τους έμπειρους χρήστες όσο και τους αρχάριους, καθώς δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Μπορώ να εκδώσω τιμολόγια με το GO Retail on Cloud;

Το GO Retail on Cloud λειτουργεί με ηλεκτρονική σήμανση (SoftOne EINVOICING) και τα στοιχεία των παραστατικών αποστέλλονται απευθείας στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ.

Απαιτείται φορολογικός μηχανισμός;

Δεν απαιτείται φορολογικός μηχανισμός για τη λειτουργία του GO Retail on Cloud καθώς είναι συνδεδεμένη με τον πιστοποιημένο πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης, SoftOne EINVOICING.

Πώς μπορώ να την αποκτήσω;

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις συνδρομές και το πώς θα αποκτήσετε τη νέα προηγμένη λύση της SoftOne.

Πόσο ασφαλή είναι τα δεδομένα μου;

Τα δεδομένα της επιχείρησής σας αποθηκεύονται στο Cloud και προστατεύονται σε απόλυτο βαθμό, ενώ έχετε πρόσβαση σε αυτά από οποιαδήποτε συσκευή.

Λειτουργεί το GO Retail on Cloud χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο;

Ναι, το GO Retail on Cloud προσφέρει τη δυνατότητα λειτουργίας του ταμείου ακόμη και εκτός σύνδεσης. Σημειώνεται ότι για το διάστημα που το ταμείο θα είναι εκτός σύνδεσης, δεν θα είναι δυνατή η ηλεκτρονική σήμανση των παραστατικών και η αποστολή τους στην ΑΑΔΕ. Θα πραγματοποιηθεί μαζικά όταν η σύνδεση επανέλθει.